top of page

WINKELCENTRUMEVENEMENTEN

"De events van SDS events staan gegarandeerd voor meer bezoekers!"

Evenementenbureau Spijkenisse

SDS events Spijkenisse

Tegenwoordig doen winkelcentra er veel aan om meer bezoekers te krijgen. Evenementen organiseren is hier vaak een onderdeel van. Echter blijkt het vaak moeilijk om de gewenste effecten te behalen met deze evenementen. SDS events organiseert al jaren events voor diverse winkelcentra. Deze evenementen variëren van culturele evenementen tot feestelijke evenementen. Onze events staat bekend om de hoge bezoekersaantallen vanwege de aansprekende artiesten, de leuke sfeer en het grote aanbod dat er met deze events wordt geboden.

SINTERKLAASINTOCHT

Wat is nu leuker dan de Sint en zijn Pieten te mogen verwelkomen op uw winkelcentrum? SDS events heeft de eer gehad om al vele malen de Sint te mogen verwelkomen en dit gaat altijd op spectaculaire wijze. Met optredens van artiesten als Diego! De Coolste Piet van Nederland. Ook hebben we altijd onze trouwe Pietenband en DJ Piet die het event verder muzikaal omlijsten. En uiteraard niet te vergeten zijn onze eigen Pieten die gedurende de dag de kinderen voorzien van snoepgoed!

De Sint mag ook niet ontbreken en zal ook zeker langskomen om de intocht op juiste wijze af te sluiten. Een aantal kinderen worden op het podium gehaald, omdat de Sint iets over hun te zeggen heeft! Kortom, een prachtige dag voor de kleintjes!

CULTURELE EVENEMENTEN

Culturele evenementen worden steeds populairder. Het is heel bijzonder om voor een dag een bepaalde cultuur in het zonnetje te zetten en alle pracht van deze cultuur te kunnen tonen. SDS events heeft bijvoorbeeld al een aantal keer de Pasar Malam (Indonesische markt) in Spijkenisse mogen organiseren. Dit event zorgt voor veel bezoekers, niet alleen van Indonesische afkomst, maar ook mensen die geïnteresseerd zijn in de Indonesische cultuur.

Een positiever imago en meer bezoekers krijgen voor uw winkelcentrum? Neem dan snel contact met ons op en wij organiseren een top event voor u!

KERSTFEESTEN

Ook het Kerstfeest mag niet ontbreken op uw winkelcentrum. SDS events heeft al vele kerstfeesten georganiseerd en heeft als specialiteit de "Dickens" kerstfeesten. Hierbij hebben wij vele figuranten die in originele, traditionele kleding een unieke sfeer kunnen creëren op uw winkelcentrum. Ook de Kerstman zal zijn entree maken op uw winkelcentrum om iedereen een vrolijk kerstfeest te wensen. Verder zal ander entertainment deze dag helemaal compleet maken! 

Al jaren werken wij samen met de heren van SDS events. Zij hebben unieke events neergezet en een aantal topartiesten naar dit lokale winkelcentrum gehaald! Dit zorgt voor een duidelijke stijging in de bezoekersaantallen!

Maaswijk, Spijkenisse

Please reload

bottom of page