top of page

WEDDINGPLANNING

SDS events Spijkenisse

"JULLIE PERFECTE DAG. ONBEZORGD EN PROFESSIONEEL"

Evenementenbureau Spijkenisse

Een van de mooiste dagen uit jullie leven, jullie bruiloft! Wat ooit begon als een trend in Amerika, is ondertussen een vaste waarde in Amerika geworden, we hebben het hier over weddingplanning. Dit houdt in dat de (gehele) organisatie van jullie bruiloft wordt verzorgd door een externe partij. Deze hele business begint ook steeds meer vorm te krijgen in Nederland. En met een aantal bruiloften al achter de rug te hebben gehad, heeft SDS events ook al de nodige ervaring in de organisatie van bruiloften!

SAMEN NAAR DE PERFECTE BRUILOFT

Samen met u gaan we om de tafel en gaan wij op zoek naar jullie perfecte bruiloft! Hoe zien jullie alles voor je en wat willen jullie wel en wat juist niet. Graag geven wij vanuit onze ervaring advies over jullie keuzes en doen wij ook voorstellen hoe iets wellicht beter kan. Ook zit onze kracht in het feit dat wij niets over het hoofd zien en heel praktisch kunnen denken!

Nadat alles vast staat, stellen wij een compleet draaiboek op die ervoor zal zorgen dat de dag vlekkeloos zal verlopen. U hoeft zich nergens meer zorgen over te maken en u kunt volop genieten van deze prachtige dag!

Jullie perfecte dag beleven zonder zorgen, maar toch precies hoe jullie het voor je zien? Neem dan snel contact met ons op!

UW BRUILOFT ONVERGETELIJK MAKEN?

Een vaste waarde bij een bruiloft tegenwoordig is uiteraard een fotograaf. Echter wat is er nu mooier dan een ware aftermovie van uw bruiloft? SDS events werkt samen met cameramensen die gewend zijn om op events te filmen. Zij zullen dus niet in de weg lopen, niemand van last zijn, maar toch alle mooie momenten vastleggen op film. Uiteindelijk worden deze beelden verwerkt in een mooie Full HD aftermovie die u kunt delen met al uw vrienden, familie, collega's etc. Zo maakt u uw bruiloft echt onvergetelijk!

SDS EVENTS ALS ONDERDEEL VAN UW BRUILOFT

Uiteraard hoeft u SDS events niet uw gehele bruiloft te laten organiseren. Wij zijn ook inzetbaar voor een onderdeel van uw bruiloft. Denk hierbij aan: entertainment, techniek, personeel of catering. Wij zijn zeer flexibel hierin en wij zullen er ook alles aan doen om onze taken op perfecte wijze uit te voeren. Hierbij zijn onze eventmedewerkers zeer professioneel, enthousiast en representatief.

De heren van SDS events hebben onze trouwdag perfect verzorgd! Wij konden volop genieten van onze eigen festivalbruiloft en hadden geen omkijken naar de organisatie van deze dag, alles klopte gewoon!

Jeroen en Leonie Leening

Simonshaven

Please reload

bottom of page