top of page

TESTIMONIALS

"Wat vinden onze opdrachtgevers van de events van SDS events?"

SDS events Spijkenisse

Evenementenbureau Spijkenisse

SDS events heeft voor ons het afgelopen jaar vele events volledig verzorgd. Van Sinterklaasfeest tot Personeelsfeest, alles was mogelijk! Bij het personeelsfeest hebben ze zelfs een echte Beach Party georganiseerd, waarbij ons terrein werd omgetoverd tot tropisch strand met echt zand! Ook hebben zij onze kerstpakketten verzorgd die werden uitgedeeld door de Kerstman en als klap op de vuurpijl hebben wij ook een geweldige nieuwjaarsborrel gehad door SDS events!

Botlek, Rotterdam

De heren van SDS events hebben onze trouwdag perfect verzorgd! Wij konden volop genieten van onze eigen festivalbruiloft en hadden geen omkijken naar de organisatie van deze dag, alles klopte gewoon!

Jeroen en Leonie Leening

Simonshaven

SDS events organiseert in 2017 voor het derde jaar op rij een toernooireeks voor VV Hekelingen! Deze toernooien worden altijd zeer goed ontvangen en er wordt gezorgd dat van jong tot oud er iets te beleven valt! Op naar nog vele jaren!

Spijkenisse

Al jaren ondersteunt SDS events mij op het gebied van licht- en geluidtechniek. Met name de lichtshows vallen altijd goed in de smaak tijdens mijn optredens en maken mijn shows dan ook helemaal compleet!

Spijkenisse

Al jaren werken wij samen met de heren van SDS events. Zij hebben unieke events neergezet en een aantal topartiesten naar dit lokale winkelcentrum gehaald! Dit zorgt voor een duidelijke stijging in de bezoekersaantallen!

Maaswijk, Spijkenisse

Erg leuk !!! Jullie bedankt, was geslaagd !!!

SV Wassenaar

Wassenaar

Please reload

Ook uw ervaring delen? Vul dan onderstaand formulier in!

Bericht ontvangen!

bottom of page