top of page

SPORTTOERNOOIEN

SDS events Spijkenisse

"De sporttoernooien van SDS events zijn een groot feest!"

Evenementenbureau Spijkenisse

Elke sportvereniging organiseert jaarlijks een aantal sporttoernooien, maar deze verenigingen hebben soms moeite een compleet event om deze toernooien te organiseren. Gelukkig is SDS events gespecialiseerd in het mede organiseren van deze toernooien waarbij er voor ieder wat wils is!

Ook benieuwd wat SDS events voor uw sportvereniging kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op!

COMPLEET EVENT

Een sporttoernooi is vandaag de dag niet alleen meer een aantal wedstrijden in toernooivorm, het is een heel event geworden. Dus van catering tot entertainment, het moet allemaal aanwezig zijn. SDS events zorgt voor deze elementen en gaan dan ook graag samen met de toernooicommissie om de tafel om van al deze losse elementen een geheel te maken en een prachtig toernooi neer te zetten!

FOCUS OP DE SPORT

Het uitgangspunt van SDS events is dat de vereniging zich volledig kan focussen op het sportieve gedeelte van het toernooi en dat de rest allemaal in handen ligt van SDS events. Denk hierbij bijvoorbeeld aan presentatie tijdens het toernooi, verzorgen van de catering en het personeel hiervoor en vrijwilligerscoördinatie.

FEESTELIJK EINDE

Wat is nu mooier om na een toernooi(reeks) een knallend eindfeest te hebben op de vereniging. SDS events heeft alles in huis om dit te realiseren, de ervaring leert namelijk dat clubs het super vinden om een toernooi(reeks) feestelijk op eigen terrein af te sluiten. Ook hierbij heeft SDS events alles in huis - waaronder catering en licht- en geluidtechniek - om dit feest te kunnen organiseren!

SDS events bar
SDS events bar

press to zoom
SDS events geluidsvoorziening
SDS events geluidsvoorziening

press to zoom
SDS events prijzentafel
SDS events prijzentafel

press to zoom
SDS events bar
SDS events bar

press to zoom
1/3

SDS events organiseert in 2017 voor het derde jaar op rij een toernooireeks voor VV Hekelingen! Deze toernooien worden altijd zeer goed ontvangen en er wordt gezorgd dat van jong tot oud er iets te beleven valt! Op naar nog vele jaren!

Spijkenisse

Please reload

bottom of page