top of page

STICHTING SPIJKKIDS

SDS events Spijkenisse

"Waar het ooit begon voor SDS events"

Evenementenbureau Spijkenisse

STICHTING SPIJKKIDS

Stichting SpijkKids was een geheel belangeloos initiatief van Maaswijk bewoners Frank van Pelt, Ron Kok & Henk Lubbelinkhof. Naar aanleiding van het succes van de (helaas gestopte) Spooky Maaswijk Halloween Tour is besloten om het groter aan te pakken. SpijkKids organiseerde altijd gratis non-profit evenementen voor kinderen uit Spijkenisse. Dit waren evenementen als bovengenoemde Halloween tour, Sinterklaasintocht en de Kerstmarkt. Deelname aan deze evenementen is altijd gratis geweest en hierbij was de gedachtegang dat alle kinderen de kans moesten krijgen om te kunnen genieten van deze evenementen.

SpijkKids is ooit begonnen met de gedachte iets terug te doen voor de maatschappij en hier kregen de heren alleen waardering voor terug. Zij runden deze stichting naast hun werkzaamheden en met name de Halloween Tour vereiste veel voorbereidingstijd. De Stichting is in 2015 opgeheven.

TRAGISCHE GEBEURTENIS

De reden van het opheffen van de Stichting was het overlijden van voorzitter Henk Lubbelinkhof. Henk overleed op 57-jarige leeftijd als gevolg van een oneerlijke strijd tegen de ziekte ALS. Na zijn overlijden is besloten SpijkKids op te heffen, dit had o.a. de reden dat een Stichting een bestuur vereist van drie personen en iedereen van de Stichting was het eens met het feit dat Henk onvervangbaar was. 

Een tijd na de opheffing werd besloten de evenementen van SpijkKids door te zetten, alleen werd dit gedaan in een nieuw jasje, SDS events. Wel werd er afscheid genomen van de Halloween Tour, dit evenement vereiste ontzettend veel tijd om te organiseren en is financieel gezien onmogelijk om te organiseren zonder hier een financiële bijdrage aan de deelnemers te vragen.

bottom of page