top of page

SINTERKLAASINTOCHT

"Ook dit jaar organiseert SDS events de Sinterklaasintocht op Winkelcentrum Maaswijk"

Evenementenbureau Spijkenisse

Op zaterdag 25 november 2017 organiseert SDS events wederom de Sinterklaasintocht op Winkelcentrum Maaswijk. Op deze bijzondere dag zal de Sint - samen met zijn Pieten - een bezoek brengen aan Winkelcentrum Maaswijk. Uiteraard zal er genoeg strooigoed zijn voor de kinderen en mogen de Sinterklaasliedjes ook niet ontbreken! Kortom, een gezellige dag voor het hele gezin!

Wilt u voor uw winkelcentrum ook zo'n bijzondere en complete Sinterklaasintochtgeorganiseerd hebben? Neem dan snel contact met ons op!
7e SINTERKLAASINTOCHT 

SDS Events organiseert voor alweer de 7e keer deze Sinterklaasintocht op Winkelcentrum Maaswijk en dit evenement is altijd ontzettend populair geweest in de omgeving Spijkenisse. Naast het verwelkomen van Sinterklaas zijn er ook elk jaar optredens. Zo heeft SDS events al een aantal keer Diego! De coolste Piet van Nederland mogen verwelkomen op Winkelcentrum Maaswijk! Dit evenement is dus een groot feest!

DAG VOL PLEZIER

De gehele dag zijn de Pieten aanwezig om o.a. samen met de kinderen te dansen op de Sinterklaasmuziek, heerlijk strooigoed uit te delen en om met de kinderen op de foto te gaan. De Pieten zijn echte sfeermakers en genieten altijd met de volle 100% van hun tijd op Winkelcentrum Maaswijk!

Al jaren werken wij samen met de heren van SDS events. Zij hebben unieke events neergezet en een aantal topartiesten naar dit lokale winkelcentrum gehaald! Dit zorgt voor een duidelijke stijging in de bezoekersaantallen!

Maaswijk, Spijkenisse

Please reload

bottom of page