top of page

(PARTY)CATERING

SDS events Spijkenisse

"CULINAIR. FEESTELIJK. FULLSERVICE."

Evenementenbureau Spijkenisse

Catering is wellicht een van de belangrijkste onderdelen van een event. SDS events is ervaren in het verzorgen van (party)catering op evenementen. Ook hierbij bieden wij een fullservice dienst aan. Dus wij verzorgen - indien gewenst - het personeel, eten, drinken en alle benodigde faciliteiten.

Op zoek naar de juiste partner voor uw fullservice (party)catering? Neem dan snel contact met ons op!

VAN PARTY TOT BEDRIJFSBORREL

Diversiteit en flexibiliteit zijn de kracht van SDS events. Wij zijn breed inzetbaar en beleven altijd veel plezier bij het uitvoeren van onze diensten. Dit geldt dan ook voor onze (party)catering diensten. Zo kunnen wij tot een middelgroot feest de catering verzorgen. Denk hierbij aan de bar, maar ook de nodige snacks of BBQ buffetten. Bovendien zijn wij in staat om het personeel hierbij te verzorgen. Onze werknemers hebben veel ervaring in de horeca en events en weten precies wat er van hun verwacht wordt. Zij kunnen goed presteren onder druk en zorgen altijd voor de maximale kwaliteit richting de gasten! 

Ook kunnen wij uw bedrijfsborrel verzorgen. Dus heeft u iets (kleins) te vieren met uw bedrijf, of wilt u juist iets organiseren voor uw klanten en partners, dan kan SDS events zorgen voor de juiste F&B ondersteuning voor uw event!

Party catering SDS events
bottom of page