top of page

LICHT- EN GELUIDTECHNIEK

"Jarenlange ervaring & een brede keuze. Dat is onze kracht."

SDS events Spijkenisse

Evenementenbureau Spijkenisse

Hier begon het ooit voor SDS events. Het aanbieden van licht- en geluidtechniek op feesten. In de loop der jaren heeft SDS events dan ook een prachtige collectie van diverse licht- en geluidtechniek. Voor alle soorten feesten en evenementen is SDS events in staat de licht- en geluidtechniek te verzorgen. Hierbij kunnen wij het volledige pakket aanbieden. Dit houdt dus in een volledige geluidsset met geluidstechnicus, volledige bestuurbare lichtset met effecten (rookmachine, sneeuwmachine, confetti-kanonnen, etc) en lichttechnicus en een DJ. Ook zijn wij in staat ander entertainment te regelen vanuit ons grote netwerk in de entertainmentwereld.

Bent u op zoek naar de ideale en volledig verzorgde licht- en geluidtechniek voor uw event? Neem dan snel contact met ons op!
FEESTJE

TARIEVEN 2021

SDS 

SDS Lite is geschikt voor de kleine feesten. Met deze set heeft SDS al vele feesten gedraaid, hierbij stonden we zowel in zalen als in tuinen bij mensen thuis. De SDS Lite set bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Standaard geluidsset

  • 2x LED-parren (4 lampen)

  • 2x moving head

  • DJ + LJ

  • (Optioneel: Karaokeset á €50,-)

Voor 4 uur betaalt u €450,- (excl. BTW) en voor 5 uur €525,- (excl. BTW) in de regio Rotterdam. Neem contact met ons op voor de prijzen buiten Rotterdam!

Al jaren ondersteunt SDS events mij op het gebied van licht- en geluidtechniek. Met name de lichtshows vallen altijd goed in de smaak tijdens mijn optredens en maken mijn shows dan ook helemaal compleet!

Spijkenisse

Please reload

bottom of page