top of page

BEDRIJFSEVENEMENTEN

SDS events Spijkenisse

"WIJ MAKEN UW BEDRIJFSEVENEMENT ONVERGETELIJK"

Evenementenbureau Spijkenisse

Bedrijfsevenementen, ze zijn er in alle soorten en maten. Gelukkig is SDS events bekend met alle soorten bedrijfsevenementen, denk hierbij aan: personeelsfeesten, jubileumfeesten en sinterklaas- en kerstfeesten. Ook zijn wij uniek in het aanbieden van kerstpakketten, deze stellen wij op basis van uw input samen. Deze kerstpakketten kunnen uiteraard in combinatie met een onvergetelijk kerstevent worden aangeboden.​

Bent u op zoek naar de ideale partner voor uw bedrijfsevenement? Neem dan snel contact met ons op!

PERSONEELSFEESTEN

Wilt u uw werknemers bedanken voor de uitstekende prestaties van het afgelopen jaar? Of wilt u gewoon iets terugdoen voor uw werknemers? Dan is een personeelsfeest een uitstekende optie. SDS events heeft al vele personeelsfeesten mogen organiseren voor zowel grote als kleine bedrijven. Hierbij staan uw wensen centraal en creëren wij vanuit uw wensen een onvergetelijk event. Hierbij verzorgen wij alle onderdelen en heeft u geen omkijken naar het gehele event. Dus van uitnodigingen tot licht en geluid en van entertainment tot catering, alles kan door SDS events geregeld. Vanwege onze vaste samenwerkingspartners kunnen wij tegen zeer gunstige prijzen inkopen en/of boeken.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van unieke concepten en zetten daarmee personeelsfeesten neer die u niet snel bij andere bedrijven zult zien. Ons uitgangspunt is dan ook om tijdens het ontwikkelen van het concept niet te denken in beperkingen, maar in mogelijkheden! 

SINTERKLAAS- EN KERSTFEESTEN

De leukste periode van het jaar volgens velen, de feestdagen in december. Vele bedrijven vieren deze feestdagen ook met hun werknemers. SDS events heeft al voor vele bedrijven diverse Sinterklaas- en kerstfeesten mogen organiseren. Hierbij hebben wij alles in eigen beheer, dus ook de Pieten, Sinterklaas en de Kerstman. Wij werken hierbij met professionele materialen en kledij. 

Een Sinterklaasfeest bij ons is niet zomaar iets, graag werken wij een heel verhaal uit en zoeken wij echt de interactie met de kinderen op. Ook heeft elke Piet zijn eigen taak binnen het verhaal. Zo hebben we uiteraard de Hoofdpiet die de hele organisatie op zich neemt, maar ook hebben we een DJ Piet die de muziek verzorgt en daarmee de aandacht van de kinderen goed bij zich kan houden. We hebben zelfs onze eigen professionele Muziekpiet die samen met de kinderen (Sinterklaas)liedjes zal zingen. Ook houden wij ervan een grootse entree te maken en gaan graag met u op zoek naar de mogelijkheden hierin!

Voor onze Kerstfeesten hebben wij een professionele Kerstman die met veel humor uw Kerstfeest helemaal compleet maakt. Ook hier houden wij ervan een grootse entree te maken, waarmee wij gelijk de toon willen zetten voor onze events.

JUBILEUMFEESTEN

Wilt u het bestaan van uw bedrijf vieren met uw werknemers, klanten, partners, etc. Dan is SDS events de ideale partner voor de gehele organisatie van uw event. Een jubileum is een belangrijke mijlpaal voor een bedrijf en dat mag dan ook uitbundig gevierd worden. Hierbij zijn de mogelijkheden oneindig. Wilt u juist uw jubileum in uw eigen pand vieren of wilt u dit op een prachtige externe locatie? Dit kan allemaal, wij hebben veel contacten met prachtige en representatieve eventlocaties die zeker bijdragen aan de kwaliteit van de viering van uw jubileum! 

Ook hier hoeft u zich geen zorgen te maken over de randzaken van het event, SDS events is verantwoordelijk voor de gehele organisatie van uw event, mits u natuurlijk anders aangeeft.

KERSTPAKKETTEN

Een jaarlijkse traditie bij vele bedrijven, kerstpakketten. SDS events heeft ondertussen de kwaliteit ontwikkeld om mooie kerstpakketten voor naar uw wensen samen te stellen. Deze kerstpakketten delen wij vervolgens uit middels op een leuke wijze. Hierbij komt onze eigen Kerstman naar uw bedrijf en deelt hier alle pakketten aan uw werknemers uit!

Samen met u gaan we kijken naar wat u echt in het pakket wil hebben en vervolgens zorgen wij ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar deze kerstpakketten. Wij zorgen dat deze kerstpakketten er komen en wij verrassen uw werknemers op leuke wijze met deze pakketten. Weer een zorg minder dus!

SDS events heeft voor ons het afgelopen jaar vele events volledig verzorgd. Van Sinterklaasfeest tot Personeelsfeest, alles was mogelijk! Bij het personeelsfeest hebben ze zelfs een echte Beach Party georganiseerd, waarbij ons terrein werd omgetoverd tot tropisch strand met echt zand! Ook hebben zij onze kerstpakketten verzorgd die werden uitgedeeld door de Kerstman en als klap op de vuurpijl hebben wij ook een geweldige nieuwjaarsborrel gehad door SDS events!

Botlek, Rotterdam

Please reload

bottom of page